logo lucrare diploma dizertatie
absolvire lucrare de diploma economie ase drept

 

www.student10.go.ro

Experienta ne recomanda:
12 ani de activitate in domeniu;
5000 lucrari de diploma si disertatie!

index lista lucrari drept economie contact
 
COMANDA
eNUMERARE Lucrari prezente in baza de date: comanda si confirmarea se pot realiza prin transmiterea unui e-mail sau fax, continand titlul materialului dorit.
eNUMERARE Lucrari de diploma si disertatie redactate la comanda: cererea se poate transmite prin e-mail sau fax, iar confirmarea prin achitarea unui avans de 150 lei. Avansul va fi dedus din ultimul material transmis clientului (in cazul livrarii pe capitole) sau din pretul final (in cazul predarii intregii lucrari).
 
LIVRARE
eNUMERARE Materialele se trimit prin: e-mail (termen livrare: 1 ora de la confirmarea platii), servicii postale (termen livrare: 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii) sau servicii de curierat (termen livrare: 24 ore de la confirmarea comenzii). Taxele aferente expedierii (posta/curierat) sunt suportate de client.
eNUMERARE Lucrarile se pot preda pe capitole, sectiuni etc., in urma unei prealabile discutii. Implicit, plata se va efectua proportional cu sectiunile transmise.
eNUMERARE Fisierele se predau in format Word (.doc), pentru a permite eventuale modificari ulterioare.
 
plata
 
eNUMERARE In functie de modalitatea de livrare convenita, plata se poate dispune: in cont bancar (cazul transmiterii lucrarii prin e-mail) sau la ridicarea coletului (livrare prin posta/curierat).
eNUMERARE Confirmarea platii se realizeaza prin transmiterea unui scan sau fax al chitantei.
REDUCERi
eNUMERARE Reducerile prezentate pe prima pagina se aplica pe costul total, exclusiv materialelor prezente in baza de date, fiind excluse cele intocmite la comanda.
eNUMERARE In absenta specificarii unei perioade de valabilitate, reducerile sunt aplicabile lucrarilor de diploma si disertatie din baza de date comandate in perioada cuprinsa intre publicarea si retragerea anuntului.
 

alte intrebari

 
eNUMERARE Caut un anumit titlu...? Asteptam un e-mail cu titlu dorit, nefiind listate toate tezele de licenta si disertatie pe site.
eNUMERARE Vreau sa consult cuprinsul/bibliografia/o anumita sectiune a lucrarii. La cerere, acestea se ofera gratuit, sub forma unui material demonstrativ.
eNUMERARE Lucrarile se vand de mai multe ori intr-o sesiune? Nu, din ratiuni de discretie, orice lucrarea se vinde o singura data in aceeasi sesiune.
eNUMERARE Am alte intrebari sau sugestii. Putem fi contactati prin e-mail/fax/telefon.
@2005-2016 student10.go.ro licenta | dizertatie | diploma | disertatie | drept | economie | ASE